• image description
  • image description

Харьковские Тепловые Сети

Комунальне підприємство «Харківські Теплові Мережі»

тепло первой столицы

fb   tg   ig

Комунальне підприємство «Харківські теплові мережі»

08.11.2022

Шановні споживачі!

З 03 листопада 2022 року споживачі мають можливість оплатити послуги теплопостачання у відділеннях АТ «Укрпошта» єдиним платежем без комісії.

Тобто, за послугу з постачання теплової енергії, за послугу з постачання гарячої води, за технічне обслуговування та поточний ремонт внутрішньобудинкових систем теплопостачання, за технічне обслуговування та поточний ремонт внутрішньобудинкових систем постачання гарячої води Ви маєте можливість оплатити однією сумою, вказаною у рахунку у графі "РАЗОМ ДО СПЛАТИ". Сплачена сума буде зарахована у наступній черговості:

-плата за послугу з постачання теплової енергії,

-плата за послугу з постачання гарячої води,

-плата за технічне обслуговування та поточний ремонт внутрішньобудинкових систем теплопостачання,

-плата за технічне обслуговування та поточний ремонт внутрішньобудинкових систем постачання гарячої води.

Крім того, оплатити рахунок за послугу з постачання теплової енергії, за послугу з постачання гарячої води, за технічне обслуговування та поточний ремонт внутрішньобудинкових систем теплопостачання, за технічне обслуговування та поточний ремонт внутрішньобудинкових систем постачання гарячої води можливо в ПАТ "Приватбанк", АТ "Ощадбанк". В цих банках можливо оплатити послуги в online-банкінгу без комісії. В ПАТ "Банк Восток" без комісії можливо оплатити послуги як у касі банку, так і через online-банкінг. Сплачені кошти будуть зараховані відповідно до призначення платежу, вказаного у рахунку.

Оплату послуг КП «Харківські теплові мережі» Ви маєте можливість провести також у інших банківських установах, які приймають комунальні платежі, на умовах банку.