• image description
  • image description

Харьковские Тепловые Сети

Комунальне підприємство «Харківські Теплові Мережі»

тепло первой столицы

fb   tg   ig

Комунальне підприємство «Харківські теплові мережі»

06.07.2022

Інформаційне повідомлення для інших споживачів КП «Харківські теплові мережі» м. Харкова (крім населення, бюджетних установ та релігійних організацій)

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води у зв'язку із зміною ціни природного газу» від 10 листопада 2021 року №1209 та на підставі зміни ціни постачання природного газу (без урахування зміни тарифів на послуги з транспортування та розподілу природного газу, торговельної надбавки (націнки) постачальника) КП «Харківські теплові мережі» виконало перерахунок розміру нарахувань за спожиті у травні-червні 2022 року теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для інших споживачів (крім населення, бюджетних установ та релігійних організацій) м. Харкова без зміни інших складових тарифів, встановлених рішенням виконавчого комітету Харківської міської ради від 30 грудня 2021 року № 1050 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води комунальному підприємству «Харківські теплові мережі» для споживачів м. Харкова».

Суми нарахувань для інших споживачів (крім населення, бюджетних установ та релігійних організацій) м. Харкова за травень-червень 2022 року скориговані з урахуванням коефіцієнтів згідно додатку.

Відповідні зміни нарахувань будуть відображені у платіжних документах, які споживачі отримають у серпні місяці 2022 року.