• image description
  • image description

Харьковские Тепловые Сети

Комунальне підприємство «Харківські Теплові Мережі»

тепло первой столицы

fb   tg   ig

Комунальне підприємство «Харківські теплові мережі»

16.03.2021

Інформація щодо виведення в ремонт ділянок у Немишлянському та Індустріальному районах

Доводимо до Вашого відома, що по вул. Рибалка, 32:

в Немишлянському районі з 08-00 до 20-00 17.03.21 виводиться в плановий ремонт ділянка тепломагістралі ТМ-95 з тимчасовим відключенням опалення на 219 житлових будинків, 6 шкіл, 5 дитячих закладів, 4 лікувальних заклади, 3 відомства. Також буде припинено гаряче водопостачання на 175 житлових будинків, 6 шкіл, 5 дитячих закладів, 4 лікувальних заклади, 3 відомства, обмежених: пр. Московський, вул. Харківських дивізій, Рибалко, Ощєпкова, Б. Хмельницького, Танкопія, Невельського, Філіпова, Осипенко, Пожарського, Багратіона, Подгорного, пров. Снігурівський, Олександрівський, П’ятигорський.

в Індустріальному районі з 08-00 до 22-00 17.03.21 виводиться в плановий ремонт ділянка тепломагістралі ТМ-96 з тимчасовим відключенням опалення у 34 житлових будинках, 1 дитячому закладі, 3 відомствах, обмежених: пр. Олександрівський, вул. С. Потоцького, пров. С. Потоцького. Відключення гарячого водопостачання не планується.

В районі вул. Рибалко, 32 співробітники Немишлянської філії КП «ХТМ» проводитимуть ремонт трубопроводу Ф 1020 мм, що подає, на ковзній опорі. На сьогодні погодні умови дозволяють проводити ремонтні роботи на мережах з відключенням споживачів від тепла і гарячої води, на 12 годин що допустимі за нормами.

Цей трубопровід вводився в експлуатацію близько 40 років тому і термін його служби закінчився. Якщо не організувати роботи по локалізації проблемної ділянки, може статися раптова відмова системи на 95 тепломагістралі, яка забезпечує теплом і гарячою водою район Нових Домів. А також 96 тепломагістралі, що включає в себе чотири теплорозподільні станції Індустріального району міста.